Nya superkreatörer har hittat hit!

​​​​​​

Alltså det händer så himla mycket hos oss just nu. Förutom att nya vänner hittar hit, har vi hunnit njuta av Italien, blivit en aning smartare tillsammans och samtidigt har Vasakronan gått loss med stora släggan på kontoret för den efterlängtade renoveringen. Mer om detta kommer snart. Men först hip hurray för våra superkreatörer som nyligen joinat oss. Sara Nydrén och Cecilia Lindehoff.
​​

Sara har jobbat som copywriter och planner sedan 2004 på olika Stockholmsbyråer. Mitt i karriären sadlade hon om för att under ett år driva turridningsverksamhet med Islandshästar. Nu är hon tillbaka i Skåne, installerad på Gamla Väster och redo att ta sig an nya uppdrag uppe på Stortorget 31.

Du är vårt senaste tillskott som Copywriter, vad ser du fram emot i den rollen och vad du hoppas kunna tillföra?

- Jag kan inte annat än trivas i detta glada gäng. Ser verkligen fram emot att lära känna nya kunder och hoppas kunna bidra med min erfarenhet från olika sorters byråer. Varumärkesstrategi och digital kommunikation har gått som en röd tråd.

Skryt om en styrka du har.

- Skulle nog säga mod. För något år sedan sålde jag min lägenhet och köpte tio hästar för att driva egen verksamhet - kanske inte ett genialiskt drag rent ekonomiskt men nu vet jag hur det är att byta tunnelbanependling mot stallrutiner.


Viktigast i höst:

- Att lära känna Malmö på nytt och göra mig hemmastadd i min nya lägenhet på Gamla Väster.


Här hänger jag helst på helgen…

- Hos min häst i Höllviken och på stränderna där nere.

​​​

Cecilia är grafisk formgivare i botten och började sin karriär som regelrätt orginalare. Hon utbildade sig till Art Director och har de senaste åtta åren jobbat på en kommunikationsbyrå i Helsingborg med hälsoinriktning (varav hon kan extra mycket om såväl knäproteser som lusthöjande kosttillskott). 


Vad ser du mest fram emot på KAN?

- Jag ser fram emot att ha så många kollegor att lära mig en massa nya saker av. Jag hoppas kunna tillföra idéhöjd, en och annan bra diskussion och kanske ett gott skratt under en bra dag.


Skryt ohämmat om något du är bra på.

- Det har sagts att jag är klok som tusan och en mycket bra vän, kanske de bästa komplimanger en kan få! I övrigt är jag en fena på att typografera stora mängder text och då och då ger jag mig på att illustrera.

​I november ser jag fram emot att….

- Att fylla 30 år. (Min själsliga ålder är 75.)

Här hänger jag helst på helgen…

- Någonstans där det finns stora mängder god mat, eller ute i naturen. Eller helst båda på samma gång, varför begränsa sig?

Bilder ​tagna utanför Milano av vår egen Kicki Persson​.
Jobbar du redan på KAN?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@kan.se
  • Agnes Thunell
  • Alexander Germundsson
  • Anders Bratt
  • Anders Fredin
  • André Axell
  • Andy Wendt
  • Anette Möllerström
  • Anna Aronica Lindgren
  • Anna Gudmarsdotter
  • Anna Lindén
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor