Våra nya utvecklare om att jobba på KAN

608A1753.jpg

Under bara några månader har vi fått fyra nya utvecklare till KAN. Agnès, Andreas och Jens är alla frontendutvecklare och började i slutet av förra året. Även Jonas är frontend och på plats nu i dagarna. Men hur tycker de det är att jobba på KAN så här långt?

 

Andreas: Alla är väldigt trevliga.  

Jens: Jag trodde det skulle vara stelare, som en typisk kontorsmiljö. Men här är lättsamt och det märks på folket. Man känner sig hemma.

Agnès: Ja. Fast eftersom jag inte pratar svenska och bara är här på halvtid, tycker jag att det är svårt att lära känna folk.  

Andreas: Det tar tid att lära känna svenskar. Särskilt utvecklare! Men jag känner igen det. Eftersom jag sitter ute hos kund och jobbar, är jag inte heller på kontoret så ofta. Det är lite rörigt när man är på två platser samtidigt. Men jag börjar ändå lära känna folk nu.
 

Okej, så stämningen är god. Men hur är det att jobba i projekten, tillsammans med utvecklarna i tech-teamet och andra kollegor?
 

Andreas: Jag är van vid att jobba över kompetensgränserna. Det är viktigt att jobba nära varandra. Jag har en känsla av att många jobbar så här, men jag har inte jobbat med andra kompetenser själv än. 

Agnès: Jag har inte hunnit jobba med så många. Men det är ett team med duktiga utvecklare och jag hoppas på att jobba mer tillsammans och lära av varandra. Och så hoppas jag på fler kvinnor i teamet! 

Varför valde ni KAN?

Agnès: Det verkade vara en trevlig arbetsplats. Många stora kunder. Och många utvecklare, så att man kan lära av varandra. Och så ligger det nära där jag bor!

Andreas: Jag tycker också det verkade vara en trevlig atmosfär. Jag ville jobba på ett avslappnat ställe.  

Jonas: När jag första gången kom in på kontoret kändes det som att komma hem till någon. Jag vill fokusera mer på utveckling och hoppas hitta nya smarta lösningar tillsammans med kollegor och kunder.  

Jens: Jag valde KAN eftersom jag hade hört att man är väldigt bra på det man gör. Jag förväntar mig att utvecklas och få chansen att lära mig helt nya saker.

Andreas: Jag med. Och så förväntar jag mig att ha roligt.

Agnès: Samma här!


Så, vad är det bästa med att vara utvecklare?

Andreas: Det bästa är att få jobba med kreativa personer, som gillar vad de gör och vill bli bättre på det. Dessutom finns det många jobb att välja på, så du kan vara kräsen och byta om du inte gillar det.  

Agnès: Jag gillar att jag kan skapa något och se det ta form. Jag är en kreativ person, snarare än logisk, så frontend passar mig bra. Och så lär jag mig nya saker hela tiden. Ramverk och verktyg. Det har hänt mycket sedan jag började för åtta år sedan.

Jens: Precis! Jag lär mig nya saker varje dag. Möjligheten att utvecklas hela tiden är det bästa med det här jobbet.
 

608A1778.jpg

Några snabba
 
Beskriv dig själv i tre ord
 
Agnès: Snäll, initiativrik och nyfiken
 
Andreas: Lugn, nördig och flitig
 
Jonas: Problemlösare, lugn och social
 
Jens: Givmild, positiv och kreativ

 


Vad har du för bakgrund?
 
Agnès: Jag är född och uppvuxen i Frankrike, men stack till Kanada när jag pluggat färdigt. Där har jag jobbat på olika byråer, med kunder i alla möjliga branscher. I våras flyttade jag till Malmö. 

Andreas: Efter examen har jag jobbat på webbyrån Pixelant här i Malmö och nu senast på Verisure Innovation, där jag utvecklat deras mobilapp för hemlarm. 

Jonas: Jag har jobbat med utveckling inom Edtech och digitalt lärande.

Jens: Jag har jobbat inom en del olika områden, men mest inom transport och lager. Efter avslutad YH-utbildning fick jag jobbet på KAN. Det är mitt första inom webbutveckling.

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på KAN?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@kan.se
  • Agnes Thunell
  • Alexander Germundsson
  • Anders Bratt
  • Anders Fredin
  • André Axell
  • Andy Wendt
  • Anette Möllerström
  • Anna Aronica Lindgren
  • Anna Gudmarsdotter
  • Anna Lindén
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor