Vi fortsätter expandera!

 

malin_scholander.jpg

... och vårt senaste tillskott är Malin, ny Account Manager.
Malin har en lång erfarenhet av att leda b2b-projekt från en mindre kommunikationsbyrå. Hon trivs bäst i kreativa miljöer, något som varit genomgående i hennes yrkeskarriär. 

 

”Jag har en bakgrund inom mode och innan byrå-livet hade jag en ateljé tillsammans med en vän i Köpenhamn. Att ta del av den skapande processen har alltid varit viktigt för mig, men nu är jag bättre på att lyfta mina kollegor under kreativa projekt.”

 Malins styrka som Account Manager är att se helhetsbilder. Hennes vilja att hela tiden hitta de bästa lösningarna i projekt är ett av flera skäl till varför vi är så glada att hon äntligen är hos oss på KAN.

 ”Jag har länge haft en väldigt bra bild av KAN och det känns mycket spännande att nu vara här. Jag ser mest fram emot att få arbeta med så många nya, duktiga och målinriktade kollegor. 76 stycken sköna människor som jag nu ska lära mig namnet på, lite av ett projekt i sig.”

Om Malin får bestämma bör tillvaron vara präglad av fart och fläkt. Hon är en social person som hämtar energi från att umgås och ha kul tillsammans med vänner. Att resa är ett av hennes största intressen, något som hon helst gör tillsammans med sina två döttrar Nora och Vera.

 Vi är helt säkra på att Malin kommer vara en tillgång i detta sköna gäng som hon talar om. Varmt välkommen till KAN!

 5 snabba med Malin

 Din första tanke när du vaknar på morgonen?
Att jag vill sova lite till.

Fredagsmys eller fredagsfest? 
Fredagsfest!

Något få vet om dig är…
Att jag har spenderat ett år i Afrika och kan prata en del swahili.

Bahamas eller Bad Gastein?
Måste jag välja? Då skulle jag nog säga Bad Gastein men jag åker sjukt gärna till Bahamas också…

Vad skulle du helst vara världsmästare i?
Störtlopp!

Malins Malmötips!
Saluhallen såklart! Eller Centralstationen så kan du passa på att åka till Köpenhamn…

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på KAN?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@kan.se
  • Agnes Thunell
  • Alexander Germundsson
  • Anders Bratt
  • Anders Fredin
  • André Axell
  • Andy Wendt
  • Anette Möllerström
  • Anna Aronica Lindgren
  • Anna Gudmarsdotter
  • Anna Lindén
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor