Vi behöver dig!

Vill du hjälpa oss testa nya idéer och lösningar? Vi söker just nu testpiloter som kan testa prototyper innan de ser dagens ljus. Som tack för hjälpen får du en värdecheck. Registrera dig idag!

Jag vill bli testpilot!

Så här går det till

För att vi ska kunna göra bra lösningar till våra kunder behöver vi ibland testa våra prototyper på vanliga människor.

Till vår hjälp har vi en databas med över tusen registrerade testpiloter. Är du sugen på att vara med?  När du matchar målgruppen för den lösning vi vill testa, kontaktar vi dig. Testet, som tar under en timme, gör du tillsammans med en av våra UX-designers på vårt kontor mitt i Malmö. Du behöver inte förbereda dig. Som tack för att du testar får du ett presentkort eller biobiljetter.

Vem testar vi på?

Vi brukar testa våra lösningar på personer i den relevanta målgruppen för sajten eller tjänsten. Ålder, yrke, datorvana, funktionsvariationer och bakgrund varierar, för att matcha hur samhället ser ut i stort. Till hjälp har vi vår databas Pulse med över tusen intresserade testpersoner.

Jag vill bli testpilot!

KAN berättar

Det är en stor fördel att genomföra dessa tester tidigt i projekten. Då kan vi upptäcka problem och åtgärda dem innan vi levererar lösningen till kund.

Anders Fredin Project Manager
Klart jag vill bli testpilot!
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor