Innan sommaren hände detta...

original2.jpg

Nu fylls planeringen på med nya kundprojekt och kalendrarna fylls med happenings för att förgylla hösten tillsammans. Som vi längtar efter att SES! Innan höstlöven faller och fler nya medarbetare tågar in på KAN vill vi berätta om våra nya kollegor, som började innan semestern. 

 

Först ut Karin Idering, vår nya Art Director. Hon kommer närmast från MatHem i Stockholm där hon var Lead Product Designer. Vad är dina styrkor som AD? "Jag tror på att våga vara progressiv och nytänkande inom design och varumärkesutveckling samtidigt som en bör vara lyhörd och se till detaljer och historik hos kunden".

Anna Mårtensson är ny kollega i vårt projektledarteam. Hon kommer från digitalbyrån Petra i Helsingborg. Nämn en styrka som Project Manager? "Jag ser till att saker och ting blir utförda korrekt och levererade i tid. Låter kanske självklart men är inte alltid helt lätt". 

Jessie Salomonsson är grafisk formgivare från Garbergs i Malmö. Vad tycker du mest om med ditt jobb? "Jag gillar att jobba med de små detaljerna och den stora helheten - att få alla delar att harmonisera".

Karin Mogren är också Project Manager och kommer från den globala varumärkesbyrån Prophet i New York. "Jag gillar att ha insyn i projektet för att kunna arbeta proaktivt och styra undan snubbeltrådar som har en tendens att dyka upp".

David Wiles börjar som Digital Strategist och Gitte Norgaard Grytli som Account Manager, bägge kommer från Spoon Agency. David - beskriv dig själv med tre ord:  "Jag är vetgirig, kreativ och empatisk. Du kan också kalla mig för förste pusselmästare". Gitte avslutar: "Jag är positiv, fokuserad och är väldigt bra på att engagera människor omkring mig. Ser mycket fram emot en fartfylld höst på KAN".

Då så, låt hösten 2021 börja! Vi är redo.

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på KAN?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@kan.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor