Kollar läget med våra nya medarbetare

blogpost-tony-iryna-ola.jpg

Under kort tid har vi blivit många nya på KAN. Vi är numera över 100 kollegor, uppdelade på två kontor – dels har vi köpt upp en byrå med 12 medarbetare i Stockholm och därtill har vi rekryterat lika många till vårt Malmökontor. Men hur är det egentligen att vara ny här på KAN? Vi har pratat med några nya medarbetare, som berättar lite om sin bakgrund, hur det känns att komma hit och vad de har för förväntningar framöver.

 

En av dem är Jenny Dernelius som länge arbetat som projektledare och kundansvarig inom reklam och kommunikation, och som nu tagit plats som Account Manager på KAN. ”Jag har länge haft mina ögon på KAN och varit nyfiken på bolaget, så när erbjudandet väl kom så var det enkelt att säga ja,” säger Jenny. ”Det bästa med just KAN är den varma, välkomnande känslan. Det känns som att inget är omöjligt här, och det finns ett ständigt driv framåt och uppåt. Utmaningen för egen del blir att lyckas boka upp mina kollegor till olika projekt, då alla här har väldigt mycket att göra.”

När man börjar arbeta hos oss får man drygt 100 nya kollegor att bekanta sig med. Det kan vara rätt överväldigande. Speciellt i pandemitider när de
flesta arbetar hemifrån och man inte kan träffas på plats. ”Men jag ser verkligen fram emot att få träffa alla när det beger sig, och tillsvidare får jag helt enkelt använda Emojis och GIF:s i överflöde på Slack,” säger Orsi Muntyan, ny projektledare på KAN. Orsi kommer från en karriär som både projektledare och Account Manager på diverse digitala byråer och skivbolag i London, men är nu tillbaka i Malmö där hon är uppvuxen. Hon ser ljust på sin framtid på KAN: ”Det ska bli roligt att fortsätta jobba med olika kunder samt härliga kollegor på spännande och utmanande projekt! Och förhoppningsvis äntligen kunna träffa många av dem i verkligheten med.”

Även vårt Visual Design-team har fått tillskott. Ola Wallström har arbetat i reklambranschen hela sitt yrkesverksamma liv, allra tidigast som originalare och har ett antal roller och Malmö-byråer senare hamnat på KAN som Art Director. ”Det jag brinner för i mitt arbete är att lösa problem. Varje kundprojekt är unikt. Förutsättningar, deadlines, mål och vision skiljer sig. Det som ger mig motivation, driv och tillfredsställelse i vardagen är när jag tillsammans med kollegor och kund lyckas lösa delmål och problem längs vägen för att slutligen nå målet inom givna ramar,” berättar Ola. Även Ola tycker att det är spännande att dela arbetsplats med så många olika människor. ”Det här med 100+ kollegor är spännande såklart. Det är roligt att ständigt ha möjligheten att stöta på nya vänner och kollegor. Nu skulle jag bara önska att vi fick chansen att jobba mer tillsammans i projekten.”

KAN har ju som nämnts även etablerats i Stockholm, vilket inneburit en drös nya kollegor från huvudstaden. Tony Hietapakka är en av dem - han var med och grundade byrån Winston år 2003, som nu blivit KANs Stockholmskontor. När Winston grundades för 18 år sedan var han systemutvecklare, och det är han än idag och har därmed blivit en del av vårt Tech-team. Att ha 100+ kollegor är nytt för Tony, men något han ser positivt på: ”Förhoppningen är att man snart lär känna fler likasinnade personer i roliga och utmanande gemensamma uppdrag. Jag ser fram emot ett bra samarbete kontoren emellan. Ett stort kunskapsutbyte, och möjligheten att vid tillfälle komma ner till Malmö för att dricka en öl och äta en kebab.”

Till vårt team Digital Performance har det tillkommit en och annan ny medarbetare, bland dem vår nya Campaign Manager Iryna Bokova. Iryna har arbetat i Ryssland och Ukraina, men bor numera i Malmö. Hon är väldigt glad att äntligen ha hamnat på KAN, något hon velat länge. ”Det bästa med KAN är arbetskulturen och teamkänslan. Jag förväntar mig att bli ett superproffs inom mitt område och det ska bli kul att lära känna alla här – jag tycker att det är jätteroligt att ha över 100 kollegor!”

KAN fortsätter att växa och vi är hoppfulla inför att snart få välkomna ännu fler härliga kollegor.

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Jobbar du redan på KAN?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@kan.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor